Sponsors

sponsorkliksdonker_200_200

TEMA 2012

In 2012 heeft het orkest olv. Albert-John Vervorst succesvol deelgenomen aan TEMA 2012 in Venlo.

Tema is een bijzondere wedstrijd voor amateurblaasorkesten. Het is een concours, waarin deelnemers uitsluitend lichte, veelal populaire muziek spelen. Veel aandacht wordt besteed aan de correcte stijlgetrouwe uitvoering van de diverse gekozen werken.Daarnaast doen dirigenten en orkesten hun uiterste best om het publiek elke minuut op het puntje van de stoel te laten zitten. De lat ligt dus heel hoog qua muziek, maar ook wat betreft overige entertainmentaspecten. Denk daarbij aan dans, zang, ondersteunende belichting en andere theatereffecten.
Bekende mensen uit de show- en amusementswereld vormen de jury.

Theatershow op TEMA2012 olv. Albert-John:

Share

Facebook

Meld je aan door "vind ik leuk" aan te klikken op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/phoenixwateringen/, dan houden wij je op de hoogte!