Sponsors

hovenier-trinova-200x200

Uitwisseling Mechelen

De leerlingen van De Phoenix hebben een zeer geslaagd uitje naar Harmonie St. Cecilia in Mechelen in Limburg gehad. Ze hebben ook opgetreden in één gezamenlijk orkest olv. dirigent Ron Daelemans van St. Cecilia Mechelen zie onderstaand:

 www.harmoniemechelen.nl

Dubbele jeugd, dubbele muzikale vreugd op zondag 7 juni in Mechelen 

Op zondag 7 juni is er om 13.00 uur op het terras van speciaalbierencafé ‘In de Kroeën’ in Mechelen een concert van het jeugdorkest van harmonie St. Cecilia. Zij spelen samen met het jeugdorkest van harmonie de Phoenix uit Wateringen (bij Den Haag). Totaal zullen 35 muzikanten tussen de 9 en 18 jaar een afwisselend programma van een klein uurtje ten gehore brengen. Dit hebben zij in de twee dagen hiervoor samen ingestudeerd. De toegang is gratis en natuurlijk hebben we voor mooi weer gezorgd!

Als het aan onze leerlingen had gelegen hadden ze nog wel langer willen blijven, zo leuk vonden ze het. Een groot compliment aan onze organisatoren!

  • dsc03564
  • dsc03602
  • dsc03626
  • dsc03629
Share

Facebook

Meld je aan door "vind ik leuk" aan te klikken op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/phoenixwateringen/, dan houden wij je op de hoogte!