Sponsors

gezondheidinbeweging

Kerst met de Phoenix

De Sint is weer naar Spanje en de temperaturen gaan richting 0. Het is bijna kerst! In Wateringen betekend dit muziek en gezelligheid met kerstlichtjes. Iedereen doet mee dit jaar.

 

Phoenix Percussie was vrijdag aanwezig bij het ontsteken van de kerstlichtjes samen Musical Express. De Rotary heeft er weer een waar feest van gemaakt en alles uit de kast getrokken om het het vele publiek naar de zin te maken. Met kerstmuts op ging Phoenix Percussie voorop in de stoet op weg naar een mooi boom.

 

Zaterdagochtend waren enkele van onze leerlingen samen met hulp uit het harmonie orkest op bezoek in de Ark. Samen met 20 bewoners van de Ark gaven zij een concert ter afsluiting van het slagwerk project wat de Phoenix samen met Cultuurweb heeft mogen organiseren de afgelopen weken. Slagwerk docent Michel Ponsioen heeft tijdens de 11 lessen zijn liefste slagwerk groep ooit klaar gestoomd voor hun eerste optreden. Het was een ware belevenis voor ons allemaal, dat willen we dus vaker doen.

 

S’ avonds stond in het teken van het Harmonie Orkest en koor Let’s Sing Together. Samen gaven zij een sfeervol concert in de nieuwe kerk Maasland. In een mooi verlichte kerk werd het publiek verrast met een afwisselend programma. Als we nu de kerstsfeer nog niet te pakken hebben dan hebben we vrijdagavond een gezellige verenigingsavond om ons helemaal onder te dompelen in de gezelligheid.

Namens alle leden van Muziekvereniging de Phoenix wensen wij u hele fijne feestdagen!

  • dsc_0583
  • dsc_0584
  • dsc_0585
  • dsc_0586
  • img-20161217-wa0000
  • img-20161217-wa0001
  • img-20161217-wa0002
  • img-20161217-wa0004
  • img-20161217-wa0005
  • img-20161217-wa0006
Share

Facebook

Meld je aan door "vind ik leuk" aan te klikken op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/phoenixwateringen/, dan houden wij je op de hoogte!