Sponsors

gezondheidinbeweging

Probusclub

Zoals ieder jaar waren er ook dit jaar weer tal van nieuwjaarsbijeenkomsten. Dit jaar zijn wij gevraagd om de nieuwjaarsbijeenkomst van Probusclub Westland op te luisteren. Dat mooie aanbod konden we natuurlijk niet afslaan.

Onze koper sectie stak de koppen bijelkaar en onder de bezielende leiding van trompettist Matthijs Weskin werd een een sfeer vol programma ingestudeerd. Het gelegenheids-ensemble bestond uit Joost de Wilde(trombone), Matthijs Weskin(trompet), Jaco Tettero(tuba), Michel Overtoom(hoorn) en Daniël Bol.

Al repeterend gingen we het nieuwe jaar in en geen moment werd overgeslagen om met elkaar te repeteren. Op het programma stonden namelijk niet de makkelijkste werken. Dat mocht de pret niet drukken natuurlijk want samen repeteren en muziek maken doe we heel graag!

Stukken uit Carmen kwamen voorbij en het wel bekende Pachebel’s Canon in D maar ook lichte muziek in de vorm van Amazing Grace en Just a Closer walk passeerde de revue.

Met dank aan Probusclub Westland hebben we ons uitstekend vermaakt en het nieuwe jaar in stijl in geluid.

  • SAMSUNG CSC
  • SAMSUNG CSC
  • SAMSUNG CSC
  • SAMSUNG CSC
Share

Facebook

Meld je aan door "vind ik leuk" aan te klikken op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/phoenixwateringen/, dan houden wij je op de hoogte!