Sponsors

sponsorkliksdonker_200_200

Over the TOP

Gisteravond sneeuw maar vanmorgen gelukkig een zonnetje aan de hemel. Wel was het behoorlijk fris buiten dus was een knus TOP concert bezoeken en opwarmen aan warmen klanken een prima optie. Zo was er dan ook een boel publiek afgekomen om het jongste orkest uit de omgeving te aanschouwen.

 

TOP bestaat pas 3 jaar en heeft afgelopen jaar een hoop nieuwe muzikanten mogen verwelkomen. Ook heeft het orkest voor de eerste keer zelf een programma samengesteld. Deze taak hebben Jeroen, Laura, Jochem en Joy op zich genomen. Zo kwamen er een hoop vrolijke klanken voorbij maar ook moeilijke ritmes voor bijvoorbeeld het slagwerk dat vooral bij Uptown Funk flink op de proef werd gesteld. Alsof dat nog niet genoeg was werd er ook muziek gespeeld ter voorbereiding op het Westland Festival in oktober van dit jaar. Hier waren de muzikanten pas 5 weken mee bekend maar met hard werken klonk dat al best aardig.

 

Omdat afwisseling belangrijk is tijdens een concert was het blaaskwintet van het Harmonie Orkest gevraagd om ook een bijdrage te leveren. Voor het kwintet een zeer leerzame bijdrage en voor een 2 concert smaakte het absoluut naar meer. Zij speelde onder andere variaties op het wel bekende “In Holland staat een huis”.

 

TOP nam het daarna weer over en ging swingend verder met muziek van MichaelĀ Jackson, Bigband mega hits en een echte charleston in Putin on the ritz. Als afsluiter was A brand new day te horen uit de welke bekende musical The Wizz. Waarna het publiek in de foyer nog even kon napraten en genieten van de zelf gemaakte cupcakes gebakken door Kim, Sara en Lente.

 • poster
 • img_9665
 • img_9661
 • img_9660
 • img_9652
 • img_9653
 • img_9648
 • img_9647
 • img_9645
 • img_9646
 • img_9644
Share

Facebook

Meld je aan door "vind ik leuk" aan te klikken op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/phoenixwateringen/, dan houden wij je op de hoogte!