Sponsors

sponsorkliksdonker_200_200

Nieuwjaarsconcert 2018 op 20 januari 19:45u Hervormde Kerk Wateringen

Hopelijk bent u nog niet nieuwjaarsconcert moe na alle mooie nieuwjaarsconcerten in het Westland. Aanstaande zaterdagavond zullen ook in Wateringen enkele verrassende walsen klinken. Maar dat niet alleen!

Zoals velen van u zullen weten biedt de Phoenix samen met Stichting Regionaal Muziek Onderwijs muziek lessen voor alle leeftijden. Met enige regelmaat mogen wij dan ook een nieuwe leerling verwelkomen in ons opleidingstraject. Na de individuele lessen op blaas- en slagwerk instrumenten komen de leerlingen al snel terecht in ons leerlingenorkest waar ze samen muziek leren maken. Vervolgens is er gelegenheid om door te stromen naar het Tussen Orkest van de Phoenix, oftewel TOP, waarna het harmonieorkest de laatste stap is voor vele.

In een enkel geval houdt het hier niet op. Deze leerlingen zijn inmiddels uitgeleerd bij onze vereniging en zoeken het hoger op. Zo ook onze solist van aanstaande zaterdag, Simon Karremans.

Na zijn thuishaven Wateringen muzikaal te zijn ontgroeit ging Simon studeren aan het conservatorium in Utrecht en Groningen bij docente Célèste Zewald. De afgelopen jaren heeft hij niet stil gezetten. Zo heeft hij bij onze vereniging blokfluitles gegeven en staat hij dit seizoen voor het leerlingenorkest. Ook is hij dirigent bij het klarinetensemble van Tavenu Loosduinen genaamd Tavklar. Daarnaast geeft hij les en word hij regelmatig gevraagd als repetitor bij orkesten door het hele land.

Simon heeft afgelopen jaar onder ander gespeeld bij het Noord Nederlands Orkest en Philharmonie Zuidnederland. Ook is hij op het podium te vinden met ensemble KJøNST.

Met zo’n drukke agenda begrijpt u dat wij bijzonder trots zijn dat Simon aankomende zaterdag zal soleren in het wel bekende Adios Nonino van Astor Piazzolla

Voor exacte tijden en locatie klik hier

Share

Facebook

Meld je aan door "vind ik leuk" aan te klikken op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/phoenixwateringen/, dan houden wij je op de hoogte!