Sponsors

hovenier-trinova-200x200

Dirigent

Een nieuw orkest tussen de harmonie en het leerlingenorkest in daar hoort natuurlijk een dirigent voor. Mijn naam is Paul Verhoeven en ik denk dat de meesten van Jullie mij al eens gezien hebben. Wellicht in een Donald Duck pak?Paul Verhoeven

Het is wel zo leuk dat ik iets over mezelf vertel. Ik ben Paul Verhoeven en woon in Wateringen. Op 8 jarige leeftijd ben ik begonnen met trompet spelen in Kwintsheul bij St. Gregorius. Toen ik ongeveer 13 of 14 jaar oud was heb ik een keer meegespeeld met de phoenix en vond dat zo leerzaam dat ik meteen ben gebleven. Ik heb dus zelf ongeveer 10 jaar meegespeeld in het orkest.

Ik ben na de Havo naar het Conservatorium in Den Haag gegaan. Een heelĀ  interessant woord, maar eigenlijk betekent het: de hele dag muziek maken. Via het Conservatorium ben ik weer benaderd door de Landmacht om daar op zaterdag te komen spelen. Jaja bij de Landmacht zijn er dus militairen die ook elke dag muziek maken. Ik vond dat zo leuk dat ik dat in 2005 full time ben gaan doen.

Een aantal van jullie kennen mij misschien ook van het Phoenix uitje 2 jaar geleden. Toen hebben jullie de storm getrotseerd en spelletjes gedaan op het strand en de camping. In 2012 ben ik namelijk gestopt bij de Landmacht en ben een evenementenbureau begonnen op het strand van Monster.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik gestopt ben met muziek maken, want elke avond dirigeer ik of geef ik les.

Facebook

Meld je aan door "vind ik leuk" aan te klikken op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/phoenixwateringen/, dan houden wij je op de hoogte!