Sponsors

hovenier-trinova-200x200

Gezondheid in beweging

gezondheidinbeweging

 

 

 

 

Waar staat Centrum voor Homeopathie voor?
U kunt in onze praktijk voor alle gezondheidsklachten terecht. Ons doel is om u snel, mild en duurzaam te behandelen. Klassieke homeopathie is een milde, effectieve en natuurlijke geneeswijze geschikt voor lichamelijke, emotionele en psychische klachten, zowel acuut als chronisch.

Homeopathie stimuleert en versterkt het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest en brengt het lichaam weer in balans.

Homeopathie is één van de best onderzochte geneeswijzen.

Homeopathie Detox Therapy (HDT)
Onze praktijk is gespecialiseerd in Homeopathic Detox Therapy (HDT). Dit is een complete behandelmethode die door Ton Jansen is ontwikkeld en wereldwijd wordt uitgedragen. Door middel van klassieke homeopathie en orthomoleculaire supplementen wordt het lichaam ontdaan van de belastende stoffen die de ziekte veroorzaakt hebben. Het lichaam wordt weer in balans gebracht.

Vanaf de geboorte, en zelfs al ervoor, komt een mens in aanraking met stoffen die belastend kunnen zijn voor het lichaam. Het lichaam heeft uitstekende manieren om deze stoffen af te voeren, maar gaandeweg kunnen toxische stoffen zich opstapelen en kan het lichaam ze niet meer voldoende afvoeren. Hierdoor kunnen op den duur (chronische) klachten ontstaan.

Voorbeelden van belastende stoffen zijn de pil, hormoonspiraal, verdoving bij operatie en tandheelkundige behandeling, antibiotica, hormoonzalf, vaccinaties, pijnstillers, verf- en oplosmiddelen, verdovende middelen en omgevingsvervuiling.

Voor welke klachten kunt u bij ons terecht?
U kunt bij ons terecht voor acute klachten, langer bestaande vage klachten en chronische ziekten zoals astma, eczeem, fibromyalgie, migraine, autisme, Lyme, PMS, epilepsie, AD(H)D, angsten, depressie, etc. Ook de acute en chronische gevolgen van vaccinaties kunnen goed worden behandeld.

Homeopathie kan ook naast een reguliere behandeling door de huisarts of de medisch specialist ingezet worden, bijvoorbeeld voor het behandelen van bijwerkingen van medicatie.

Voor wie?
Klassieke homeopathie is voor iedereen geschikt, van jong tot oud. Baby’s en kinderen reageren heel goed op deze natuurlijke en veilige manier van genezen, vaak zelfs sneller dan volwassenen. Ook voor uw huisdier geeft klassieke homeopathie goede resultaten.

Meer informatie?
Centrum voor Homeopathie – Gezondheid in Beweging

Veenakkerweg 5, 2635 NC Den Hoorn

Tel.: 0174-297052

E-mail: info@gezondheidinbeweging.nl

Website: www.gezondheidinbeweging.nl

Facebook

Meld je aan door "vind ik leuk" aan te klikken op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/phoenixwateringen/, dan houden wij je op de hoogte!