Sponsors

sponsorkliksdonker_200_200

SponsorKliks

Sponsor De Phoenix gratis

Via SponsorKliks.comMet SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan De Phoenix, zonder dat het u een cent extra kost! “SponsorKliks,
Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en De Phoenix ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar De Phoenix. En nogmaals, het kost u niets extra!Wilt u De Phoenix ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de website van De Phoenix. Voor u een kleine moeite, voor De Phoenix directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die De Phoenix een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van De Phoenix. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert De Phoenix hier direct van.

zowerkthet

Facebook

Meld je aan door "vind ik leuk" aan te klikken op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/phoenixwateringen/, dan houden wij je op de hoogte!