Sponsors

gezondheidinbeweging

Blokfluitles

blokfluit

Als je nog jong bent, en niet zo heel veel ervaring hebt met muziek, dan kun je beginnen in onze blokfluitgroep. Die groep is bedoeld voor leerlingen van groep 4 en 5 van de basisschool. In groepen van ongeveer vier kinderen leer je noten lezen en samenspelen. Je krijgt een jaar lang les op blokfluit.
De lessen duren 30 minuten en worden wekelijks gegeven op vrijdagmiddag in Wateringen. In overleg met de leraar Simon Karremans wordt bekeken in welk groepje de kinderen kunnen instromen of dat we wachten tot we voldoende nieuwe leerlingen hebben om een nieuwe groep te starten.
Tijdens het jaar blokfluitles krijg je een aantal introductielessen (Spelen-met-muzieklessen) over de instrumenten in het harmonieorkest. Daarna beslis je of je doorgaat bij de Phoenix om een instrument te leren spelen binnen de opleiding.

Al heel snel mag je optreden tijdens het jaarlijks Open Podium of zelfs meespelen met het Leerlingenorkest.

blokfluitlesboek

Lesboek

Een grote tovenaar en een wijze uil…

Samen nemen ze blokfluitleerlingen mee op een ontdekkingsreis door Blokfluitland. Ze leren  gaandeweg noten lezen en de techniek van nieuwe grepen. Vele muziekspelletjes, opdrachten, bekende liedjes en de kleurrijke illustraties spreken zeker tot ieders verbeelding.

Een echt ‘doeboek’ met een vrolijk stickervel behorende bij de opdrachten. Kom gauw mee op een reis vol muzikale avonturen.

 

Kosten en informatie

Voor een jaar blokfluitlessen betaal je € 150,-. Hiervoor krijg je een blokfluit te leen en een lesboek van de vereniging. De Spelen-met-Muzieklessen zijn inbegrepen.

Voor informatie over blokfluitles en aanmelden kun je mailen: leerlingen@phoenixwateringen.nl

Meer … over Muziekles op een instrument of de Blaasis cursus.

Facebook

Meld je aan door "vind ik leuk" aan te klikken op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/phoenixwateringen/, dan houden wij je op de hoogte!