Sponsors

hovenier-trinova-200x200

Muziekles

De Phoenix verzorgt voor zijn leden opleidingen op alle instrumenten die in een harmonieorkest gespeeld worden, zoals hobo, dwarsfluit, klarinet, koper (trompet, bariton, trombone, hoorn), saxofoon en slagwerk.

De muzieklessen worden gegeven in samenwerking met Stichting Regionaal Muziekonderwijs Westland (SRMO, www.SRMO.nl), zijn individueel gedurende 20 minuten per week onder leiding van professionele muziekdocenten. Indien mogelijk worden de lessen gegeven in De Vang in Wateringen, op verschillende dagen, maar daar kan van worden afgeweken. In dat geval wordt er samengewerkt met andere muziekverenigingen in het Westland.

Leerlingen  worden opgeleid voor nationaal erkende diploma’s (HaFaBra) omdat de vereniging het belangrijk vindt dat leerlingen een goede opleiding krijgen. Middels een proefles kunnen kinderen vrijblijvend een les proberen.

Jaarlijks op het Open Podium laten alle leerlingen zien wat ze hebben geleerd. Ze treden op in groepjes (duetten, trio noem maar op) en solo. Met ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s enzovoorts is het altijd een mooi hoogtepunt.

[SinglePic niet gevonden] [SinglePic niet gevonden]

Al vrij snel, zodra de leerling voldoende noten kan spelen, mag je bij het leerlingenorkest meedoen. Samenspelen in het orkest is een onderdeel van de opleiding zodat je 1x les in de week en 1x repetitie hebt op vrijdag.

Facebook

Meld je aan door "vind ik leuk" aan te klikken op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/phoenixwateringen/, dan houden wij je op de hoogte!