Sponsors

gezondheidinbeweging

Leiding

Michel Ponsioen michel-ponsioen1small

Michel Ponsioen behaalde als klassiek slagwerker in 1998 zijn diploma docerend musicus aan het conservatorium van Utrecht. Hierna vervolgde hij zijn slagwerkstudie aan het koninklijk Conservatorium in Den Haag en behaalde daar in 2000 zijn diploma uitvoerend musicus gespecialiseerd in solo en ensemblespel. Tijdens en na die tijd speelde hij als freelancer in verschillende beroepsorkesten en ensembles in binnen en buitenland. Verder speelde hij ook met verschillende gezelschappen muziektheatervoorstellingen.

Van 2008 tot 2011 onderwees hij het vak muziek en media aan een tweetal lagere scholen voor hoogbegaafde kinderen. Het zogenaamde Leonardo onderwijs. Hij dirigeerde het fanfare orkest van Kunst en Vriendschap van 2008 tot 2012.

Tegenwoordig verzorgd Michel Ponsioen slagwerklessen aan het Koorenhuis Den Haag, Stichting Regionaal Muziek Onderwijs in het Westland en muziekvereniging Kunst en Vriendschap te Zoetermeer. Ook leidt Michel drie amateur slagwerkgroepen waaronder de percussie van De Phoenix.

Zijn werken als componist en arrangeur van slagwerkmuziek worden uitgegeven bij Dutch Music Partners. Michel is vast lid van ensemble Gending dat zich gespecialiseerd heeft in moderne muziek voor gamelan en speelt daarnaast als freelancer in diverse orkesten en ensembles door het hele land.

Facebook

Meld je aan door "vind ik leuk" aan te klikken op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/phoenixwateringen/, dan houden wij je op de hoogte!