Sponsors

hovenier-trinova-200x200

Dirigent

Andrea Gasparin:

Andrea is sinds 1 september 2014 de dirigent van het harmonieorkest.
andreagasparin
Andrea is winnaar van de prestigieuze prijs de Gouden Dirigeerstok 2013 van het WMC. Hij is van Italiaanse afkomst, dus zoals hij Andante, Mezzoforte, Pianissimo enzovoorts uitspreekt kunnen wij dat nooit!

Andrea volgt op dit moment nog studies aan het conservatorium in Den Haag. Hij houdt van originele harmonieorkest muziek, maar is ook wel te porren voor een cross-over.

Op het concertconcours in november 2015 heeft Andrea met het harmonieorkest  inmiddels een 1e prijs behaald en promotie met een eervolle onderscheiding!

 

 

Voormalig dirigenten:

Albert-John Vervorst 2011 – 2013 excalibur-247

Na een goede start met het succesvolle Lenteconcert 2011 Let’s Go heeft Albert-John zijn visitekaartje duidelijk afgegeven. De reacties van het publiek waren lovend. Via het Kerstconcert tijdens EUSSR 2011 (EUterpe Supports Serious Request) werd het hoogtepunt in het eerste jaar deelname aan het TEMA concours (zie elders) waarbij het orkest samen met danseressen en een zanger een complete theatershow bracht in het thema Romeo & Julia. De jury beoordeelde het totaal met een 8.6. Het Jubileumjaar 2013 was ook succesvol met het Benefietconcert (ivm brand in repetitieruimte), KinderMuziekTheater Aladdin en afsluitend met de Showavond Excalibur i.s.m. het Westlands Mannenkoor.

Geert Schrijvers 2003 – 2011

Van 2003 tot en met april 2011 stond het orkest onder inspirerende leiding van Geert Schrijvers. Met Geert heeft de harmonie vele hoogtepunten gekend, waaronder de theatershow Dance in Concert, enkele themaprojecten (onder andere “A Night at Sea” en “Big City Sounds” en een aantal maal winnen van het Westlandfestival. Onder leiding van Geert heeft het orkest tweemaal promotie behaald naar de 1e divisie, de laatste maal november 2010. Geert heeft op grootse wijze afscheid genomen met en tijdens theatershow ROSA op 23 april 2011, zie onder optredens.

John Segers 1992 – 2003

Met dirigent John Segers is het orkest een andere richting in gegaan. Na een periode van bescheiden niveau is gekozen voor een topdirigent om de kwaliteiten, die in het orkest aanwezig waren, tot wasdom te laten komen. Onder zijn leiding is het orkest tweemaal gepromoveerd van 1e divisie tot ere-divisie, de huidige 2e divisie.

Facebook

Meld je aan door "vind ik leuk" aan te klikken op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/phoenixwateringen/, dan houden wij je op de hoogte!