Sponsors

hovenier-trinova-200x200

Optredens

2017

2016

Hoogtepunten uit:

2015

Of bekijk KinderMuziekTheater videos:

2014

2013

2012

2002 -2011

Onder leiding van onze dirigent Geert Schrijvers heeft het orkest vamaf 2002 een aantal bijzondere projecten uitgevoerd, waaronder een muziekwerk voor acteur en orkest (Ahab), de samenwerking met het Westlands Mannenkoor, zangeres Esther Gijsbertsen en een band.

In november 2005 heeft het orkest samen met het demonstratieteam van dansschool Dance Expression een avondvullende show in Westlandtheater De Naald verzorgd: Dance in Concert, een daverend succes!

In mei 2007 heeft het orkest in samenwerking met het Residentiekoor (Den Haag) het Requiem van Frigyes Hidas uitgevoerd, een unieke herdenkingsmis voor koor en harmonieorkest.

Tijdens het succesvolle voorjaarsconcert Big City Sounds in 2008 werd Altena Brass als gast ontvangen, de brassband uit de regio Heusden-Altena die bekend staat om zijn avontuurlijke en innovatieve programmering. Het jaar werd afgesloten met een CandleLight Concert in de Hervormde Kerk te Wateringen, waar het orkest zich van een andere kant liet zien: sfeervol ensemblespel onder de kerstboom.

Een groots en tevens slotconcert van Geert Schrijvers was het theaterconcert ROSA in april 2011, met medewerking van o.a. dansgroep Lux, de slagwerkgroep, zangeres Esther en zanger Kenrick en rappers SKARRZ. De show vertelt het levensverhaal van Rosa Parks, de vrouw die niet opstond in de bus om plaats te maken voor een blanke en daarmee voor een revolutie in de rassendiscriminatie in Amerika veroorzaakte.

Bekijk de Rosa 2011 videocompilatie:

 

Facebook

Meld je aan door "vind ik leuk" aan te klikken op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/phoenixwateringen/, dan houden wij je op de hoogte!