Sponsors

hovenier-trinova-200x200

Harmonie

Het Harmonieorkest bestaat momenteel uit zo’n 42 leden. Jong en oud speelt met veel plezier bij De Phoenix, wat het orkest veelzijdig maakt.We streven naar kwaliteit op uitvoeringen d.m.v. inzet en plezier tijdens repetities.

dit zijn wij

De Phoenix is een dynamische vereniging, waarin het musiceren op hoog niveau samengaat met gezelligheid. Er is een voorliefde voor nieuwe dingen, waarbij het experiment niet geschuwd wordt. Wij zijn een orkest dat het publiek wil verrassen.

SONY DSC

dit doen wij

Het orkest presenteert zich met regelmaat op Donateurshows, concerten, festivals en concoursen maar ook op straat met bijvoorbeeld Sinterklaas en Dodenherdenking. In 2004 is het orkest gepromoveerd naar de tweede divisie KNFM (voormalig Vaandelafdeling) en in oktober 2005 heeft het orkest het jaarlijks Westlandfestival voor blaasorkesten gewonnen. In 2010 is het orkest op concours in de 2e divisie geweest en heeft daarbij promotie behaald naar de 1e divisie met 86 punten.

Het harmonieorkest van muziekvereniging De Phoenix is met name de afgelopen jaren een creatieve weg ingeslagen. Hoogtepunten qua theater zijn Dance in Concert 2005, ROSA 2011, in 2012 deelname aan het TEMA concours met een daverende theatershow van 25 minuten met dans en zang, het KinderMuziekTheater Aladdin en Jubileumshow Excalibur. Behalve theater verzorgt het orkest ook concerten in allerlei vormen, klein en groots.

dsc5515

dit is onze repetitieavond

De repetities van de harmonie vinden plaats wekelijks op vrijdagavond van 20:00 tot 22:15 uur in clubgebouw De Vang Lange Spruit 86 2291 LC Wateringen.

dit is de dirigent

De nieuwe dirigent voor het harmonieorkest sinds 1 september 2014 is  Andrea Gasperin, lees verder…

dit is ons emailadres: Orkest@Phoenixwateringen.nl

Recente Optredens lees verder…

Facebook

Meld je aan door "vind ik leuk" aan te klikken op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/phoenixwateringen/, dan houden wij je op de hoogte!