Intocht Sinterklaas

Intocht Sinterklaas

Wanneer

19 november 2022    
13:45 - 14:30

Evenement type

Intocht Sinterklaas rondom het oude Raadhuis van Wateringen

Muziekvereniging de Phoenix en PX Percussie hebben dit jaar gevraagd of hun Pieten-vrienden willen zorgen voor de muzikale ondersteuning.

Op 19 november zal Sinterklaas met de muziek rond 13.15 uur vertrekken vanaf de Mariaschool om vervolgens rond 13.45 uur aan te komen bij het oude Raadhuis.  De route die we lopen is: Windmolen, Dorpskade, Guldenland, De Nesse, Frankenthaler naar het Tolland, Herenstraat tot aan het Plein.

Om 14:00 wordt de Sint bij het Sinterklaashuis (oude Raadhuis) welkom geheten. De Phoenix zal daar nog verschillende liedjes spelen. Om 14:30 is het einde van de muziek.

Vanaf 14.30 uur starten de spelletjes voor kinderen van 3-8 jaar. De spelletjes zijn verdeeld over 10 plekken op het Vliethof, Plein en de Herenstraat. Met een strippenkaart kun je – onder begeleiding van een volwassene – deelnemen. Een volle strippenkaart kun je vanaf 15.30 inleveren bij een speciale stand vlak bij het Raadhuis voor wat lekkers.

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen