Blokfluitgroep

Muziek maken doe je samen!

Blokfluitgroep

Muziekvereniging De Phoenix is verheugd om de oprichting aan te kondigen van hun nieuwe blokfluitgroep. Deze groep is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren bespelen van de blokfluit, ongeacht leeftijd of ervaring. 

De blokfluitgroep zal onder leiding staan van een ervaren muziekdocent die bekend is met het lesgeven aan beginners. Het doel van de groep is om kinderen samen kennis te laten maken met muziek. Of je nu nog nooit een instrument hebt bespeeld of al wat ervaring hebt met andere instrumenten, iedereen is welkom om lid te worden van de blokfluitgroep. Er zal wekelijkse les gegeven worden waarin de basisprincipes van het spelen op de blokfluit worden geleerd, zoals noten lezen, ademhalingstechnieken en vele verschillende ritmes. 

Door lid te worden van deze groep krijg je niet alleen de kans om een nieuw instrument te leren spelen, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en samen muziek te maken. Dus als je altijd al interesse hebt gehad in het bespelen van de blokfluit, sluit je dan aan bij de blokfluitgroep van Muziekvereniging De Phoenix en ontdek hoe leuk muziek maken is! 

Meld je aan voor lessen via deze link

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen

Algemeen e-mail adres

info@phoenixwateringen.nl

+31 6 20737829

Of stuur ons een bericht via het contact-formulier op deze pagina

Neem contact met ons op

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen