Blokfluitlessen in Wateringen

Blokfluit

Ben je nog te jong voor een groot instrument of weet je nog niet precies wat je wil spelen? Dan is de blokfluitgroep van Muziekvereniging De Phoenix een uitstekende plek om kennis te maken met muziek. Spelenderwijs leer je noten en verschillende ritmes. De blokfluitgroep speelt speelt 2 maal per jaar mee met het leerlingenorkest. Zo leren de blokfluitleerlingen de verschillende instrumenten in een orkest kennen en is er gelegenheid om instrumenten te proberen. De overstap naar een blaas- of slagwerkinstrument is na deze lessen een stuk makkelijker waardoor het plezier de boventoon blijft voeren.

Wat: Groepslessen blokfluit
Voor wie: Kinderen van groep 4/5
Waar: De Vang, Lange Spruit 86 in Wateringen
Wanneer: Iedere vrijdagavond
Kosten: € 75,- per half jaar inclusief lesboek

Is uw kind geïnteresseerd in een ander instrument kom dan een keer langs op vrijdagavond tussen 18.30 en 19.30.

Voor meer informatie en inschrijven kunt u contact opnemen met de leerlingencommissie via: leerlingen@phoenixwateringen.nl.

Wanneer uw kind geïnteresseerd is in het leren van een ander instrument, kom dan een keer langs of mail naar bovenstaand adres.

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen