Familieconcert: Prins Felix en het Gouden ei

Familieconcert: Prins Felix en het Gouden ei

Wanneer

26 maart 2023    
14:45 - 15:45

Waar

WestlandTheater De Naald
Stokdijkkade 3, Naaldwijk, 2671 GW

Evenement type

De eerste bijzondere voorstellingen voor ons 100-jarig jubileum staan gepland op zondag 26 maart. Samen met Mark van Vliet – theater zullen we WestlandTheater De Naald veroveren. Met uniek verhaal en bekende muziek spelen we 2 voorstellingen die je niet wil missen!
Speeltijden:
14:45 uur
16:45 uur
Samen met het orkest neemt Mark van Vliet het publiek mee in een spannend en grappig avontuur langs een geheimzinnig chagrijnig waterwezen, de heks Baba Yaga in haar hut op kippenpoten en de trol Plukkieal om de muziek te redden.
In een waterig koninkrijk hier niet ver vandaan is het een bijzondere dag. Op elke hoek klinkt gelach en muziek! Vlak bij het kasteel van Koning Felix de Derde ligt het nest van de magische en mythische Vuurvogel en zolang de Vuurvogel leeft, klinkt er overal muziek in het koninkrijk! Eén keer in de honderd jaar legt de Vuurvogel een gouden ei en uit dat ei wordt een fonkelnieuwe Vuurvogel geboren en dat betekent dat er weer honderd jaar muziek klinkt in het koninkrijk! De kleine prins Felix de Vierde heeft de eer om de Vuurvogel op te halen voor de grote dag. Maar dan blijkt het nest leeg… Waar is de Vuurvogel? Wie heeft hem ontvoerd? Het koninkrijk is in gevaar! Straks is het honderd jaar stil…

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen