Game On met TOP-orkest

Phoenix

Op 17 maart gaf TOP weer een spetterend optreden in de Vang! Ditmaal geheel in het teken van games. Met tunes als Mario Theme, Pokémon en the Legend of Zelda werd de luisteraar opgeslokt in de meest fantasierijke gamewerelden. Van boze vogels tot een Mii-channel intermezzo: het kwam allemaal voorbij! Leuk detail: onze TOP-dirigent Hans Tobel heeft ons weer weten te verbazen door een stukje ocarina (een klein blaasinstrumentje) te spelen! En dat allemaal in slechts een uurtje aan repertoire. Kortom, het was een een TOP-optreden waar we allemaal van genoten hebben!

Kon je er niet bij zijn, of ben je nieuwsgierig naar de Ocarina? Voor een sfeerimpressie kun je de filmpjes van het concert binnenkort op ons YouTubekanaal bekijken. Volgende maand staat het Kinderen voor Kinderen concert alweer op de planning, dus hou ons in de gaten!

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen