Het harmonieorkest heeft een nieuwe dirigent

Harmonie, Phoenix

Hardy Li is de naam van de nieuwe dirigent die vanaf december de muzikale leiding gaat nemen over het harmonieorkest van de Phoenix.

In de afgelopen maanden in het orkest op zoek gegaan naar een nieuwe dirigent nadat in juli afscheid was genomen van Andrea. De Dicie, een afvaardiging van het harmonieorkest, heeft hiervoor repetities van kandidaten bij andere orkesten bezocht. Vier dirigenten werden uitgenodigd voor ieder twee proefdirecties als wederzijdse kennismaking tussen orkest en dirigent. Hierna is de keuze gevallen op Hardy.

Hardy is nog bezig met zijn studie Directie aan het conservatorium van Den Haag. Vanaf 7 december gaan het orkest en dirigent samen aan de slag met een nieuw repertoire. Het eerste concert met Hardy als dirigent zal plaatsvinden op zaterdag 16 maart 2019.

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen