Jubileumshow “MuzAIk maak je samen”

Harmonie, Jeugd Slagwerk, Leerlingen, PX Percussie, TOP-orkest, Unlimited

Jubileumshow “MuzAIk maak je samen”

In de unieke jubileumvoorstelling “MuzAIk Maak Je Samen” nemen maar liefst 100 muzikanten u mee op een reis door de tijd. Hoe zag muziek er de afgelopen 100 jaar uit en hoe zal technologie zoals Artificial Intelligence de muziek van de aankomende 100 jaar beïnvloeden. Met bekende liedjes uit de jaren ’60, stevige popmuziek, indrukwekkende hedendaagse muziek van het harmonieorkest en enkele nog niet eerder uitgevoerde werken voor percussie heeft de avond alles in huis om u te laten genieten.

De muzikanten van Muziekvereniging De Phoenix halen tijdens de volledig zelfgeproduceerde voorstelling alles uit de kast. Samen met bevlogen zangeres en Musicalster Nurlaila Karim (Bodyguard, Tina Turner) zal het muziekplezier van het podium afspatten. Waar muziek in intieme setting ons in beroering brengt zal ook zeker het feest in deze Jubileumshow niet ontbreken.

De voorstelling is er één uit een lange reeks van indrukwekkende voorstellingen die Muziekvereniging De Phoenix op haar naam heeft staan. De voorstelling “MuzAIk Maak Je Samen” markeert het laatste hoogtepunt in het jubileumjaar van de vereniging die in 2023 haar 100-jarig bestaan viert. Tevens is het de opmaat voor nog vele jaren muziek onder het verenigingsmotto “Muziek maak je samen”.

De voorstelling zal plaatsvinden op 11 november in de Rijswijkse Schouwburg. Aanvang van de voorstelling is 20:00.

Kaarten voor de voorstelling zijn de verkrijgen bij de Rijswijkse Schouwburg: “MuzAIk maak je samen”

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen