Kaartverkoop concert 1 juli Phoenix & De Kleine Trompetter

Phoenix

Een feest vier je natuurlijk niet alleen, zeker niet als je 100 jaar bestaat! Voor deze gelegenheid hebben we 1 dirigent én 2 harmonie orkesten die u zullen verrassen met hun muzikale repertoires. Zowel wij , De Phoenix als het orkest De Kleine Trompetter uit Zevenhuizen staan onder muzikale leiding van Hardy Li en kijken ernaar uit om u te verblijden met diverse muziekstijlen en klanken. Oftewel, kom kijken en luisteren en laat je verrassen !

Het concert zal plaatsvinden in de Kolenkit (St. Josephkerk) in Wateringen en begint om 20.00 uur. De deur is open vanaf 19:30 uur.

De kaartverkoop is geopend!

Kaartjes (€12,50 incl. pauzedrankje) zijn vooraf te bestellen via deze link: https://www.eventbrite.com/e/tickets-dubbelconcert-muziek-maken-doe-je-samen-654313347837 of via onderstaande QR code.

Op de avond zelf zullen ook kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn.

Tot ziens op 1 juli!

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen