Najaarsconcert Phoenix: informatie en reserveren

Phoenix

Najaarsconcert Phoenix: informatie en reserveren

Update 13 november: met de Coronamaatregelen die zijn ingegaan kan ons geplande Najaarsconcert nog steeds doorgaan. We verwelkomen jullie dan ook graag op zondag 21 november voor een mooie muzikale middag!

Van jeugdpercussiegroep tot TOP (TussenOrkest  Phoenix), de leerlingen, de gezamenlijke percussiegroep met Pius X en de harmonie: alle afdelingen zullen zich presenteren op het Najaarsconcert in de Veiling in Poeldijk.

Het concert begint om 15.30 uur, heeft een pauze en een nazit aan de gezellig bar in dezelfde zaal van de Veiling. De toegang is 9 euro, donateurs en kinderen van de basisschool hebben gratis toegang.

Onze buren van Pius X in Poeldijk hebben diezelfde middag een concert in hetzelfde gebouw, voorafgaand aan de Phoenix. Het Pius-concert zal beginnen om 12.30 uur.

De gezamenlijke percussiegroep zal ik beide concerten te beluisteren zijn.

Reserveren

Zowel donateurs als het andere publiek kunnen toegangskaarten reserveren door te e-mailen naar concert@phoenixwateringen.nl Na reserveren ontvangt u een betaalverzoek en vervolgens bevestiging die als toegangsbewijs zal dienen bij de ingang op 21 november.

Volgens de geldende coronamaatregelen controleren wij bij de deur op de coronapas en een geldig identiteitsbewijs.

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen