Play-in 3 juni: schrijf je hier in!

100 Jaar, Phoenix

De Phoenix uit Wateringen, bestaat dit jaar 100 jaar en willen dat graag met jullie vieren door middel van een play-in! We kunnen namelijk niks mooiers bedenken dan dit op een muzikale manier samen te doen.

Op 3 juni aanstaande vindt deze play-in plaats in ons repetitiegebouw de Vang, aan de Lange Spruit 86 in Wateringen. Vanaf half 10 kan er binnengelopen worden voor een kopje thee of koffie, waarna we het eerste repetitiedeel om 10 uur willen laten beginnen. We sluiten de dag af met een feestelijk concertje op de Braderie in Wateringen tussen 15.30 en 16.30! 

Voor lunch zal worden gezorgd en na het optreden zullen we ervoor zorgen dat er een lekkere borrel klaarstaat in de repetitielocatie. De inschrijfkosten van 10 euro dekken de lunch, koffie & thee voor de hele dag en het eerste drankje op de borrel.

Hopelijk hebben we je hiermee enthousiast gemaakt en kunnen we je op 3 juni verwelkomen.

Het inschrijfformulier vind je hier: Inschrijfformulier play-in Phoenix 

Wie zich al heeft ingeschreven vind hier de bladmuziek: Play-in bladmuziek

Met hartelijke groet en hopelijk tot ziens!

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen