Eindejaarsconcert harmonieorkest

Phoenix

Het vernieuwde Harmonieorkest brengt u in de feestmaand een spetterend optreden. Na een recente doorstroming van een aantal leerlingen van het TOP orkest naar de harmonie zijn wij blij om ons opnieuw aan u te presenteren!

Muziek met een verhaal

Met veel plezier brengen wij een afwisselend programma ten gehore waarin u bekende muziek langs hoort komen zoals Romeo & Juliet en muziek van de Efteling. Voor jong én oud zal deze herkenning een feest zijn en u terugbrengen naar uw herinneringen die een lach op uw gezicht zal toveren. Graag nodigen wij u uit voor deze gezellige muzikale avond.

Concertinformatie:

Locatie: Hervormde Kerk, plein 9 te Wateringen. De kerk is open vanaf 19.30 uur en om 20:00 uur start het concert. Het programma duurt tot ongeveer 22:00 uur.

De tickets zijn 12,50 p.p. (alle leeftijden) inclusief pauzedrankje, en zijn te koop via de QR-code op de posters en digitale flyers en via deze link: https://www.eventbrite.com/e/tickets-muziek-met-een-verhaal-462288275677

Wij kijken uit naar uw komst!

Heeft u vragen? Email ons via concert@phoenixwateringen.nl.

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen