Go to top
Archive
Maand: januari 2022
07 jan
2022

Phoenix Unlimited

Muziek voor iedereen ‘Muziek maak je samen!’ Dat is het motto van Muziekvereniging De Phoenix uit Wateringen. Iets wat de vereniging in 2022 extra wil laten zien door het starten van een nieuwe slagwerkgroep, namelijk: ‘Phoenix Unlimited’. ‘Phoenix Unlimited’ is bedoeld voor mensen met een beperking die graag samen muziek willen maken. Iets wat voorheen niet gebruikelijk..

07 jan
2022
Optreden klarinetkoor 5 sep 2021

Klarinetkoor te beluisteren in Wateringen en omstreken

Klarinetkoor te beluisteren in Wateringen en omstreken Afgelopen zondag 5 september gaf het klarinetkoor met leden van Phoenix Wateringen acte de présence op de Montmartre-middag die in Wateringen bij de Hofboerderij plaatsvond. Het was heerlijk weer om buiten te genieten van het klarinetkoor onder leiding van Hans Tobel. Heeft u het optreden gemist? A.s. zaterdag..

07 jan
2022

Terugkijken: foto’s van de afgelopen buitenconcerten

Terugkijken: foto’s van de afgelopen buitenconcerten Het was genieten van het samen spelen en weer kunnen optreden voor publiek! Op zaterdag 10 juli was het harmonieorkest weer te beluisteren voor het Raadhuis van Wateringen. De al dan niet winkelende voorbijgangers werden getrakteerd op swingende klanken en zomerse melodieën en gelukkig bleef het nog eventjes droog!..

07 jan
2022

Filmmuziek van de Japanse filmstudio Ghibli: Princess Mononoke

Filmmuziek van de Japanse filmstudio Ghibli: Princess Mononoke Net voor de verscherpte maatregelen in december 2020 kon het harmonieorkest een prachtige opname maken van het stuk “Princess Mononoke” uit de gelijknamige animatiefilm van Studio Ghibli. We laten u graag meegenieten van deze droomachtige muziek uit Japan en willen u hiermee een voorproefje geven van een..

07 jan
2022

Muzikale dinsdag op de Mariaschool

Muzikale dinsdag op de Mariaschool Alweer 5 jaar werken de Mariaschool en Muziekvereniging De Phoenix samen op het gebied van muziekeducatie. Ieder najaar is er gedurende een periode van 8 weken muziekles in meerdere klassen op school. De leerlingen leren aan de hand van deze muzieklessen om samen te werken en hun creativiteit te ontwikkelen,..